Plastica.nl

Wie op zoek is naar kunststof plaatmateriaal of houten gevelbekleding, die doet er zeker goed aan eens een kijkje te nemen op Plastica.nl. Dit is een gerenommeerde aanbieder als het gaat om gevelbekleding, al zijn ze gespecialiseerd in materiaal voor exterieur en interieur. Er zijn zowel producten met een functioneel doel als elementen die een decoratief karakter met zich meedragen. Een uitgebalanceerd assortiment, dus. Bij Plastica.nl zet men bovendien hoog in op duurzaamheid. 

Modern

Kwaliteit en duurzaamheid

Als je via Plastica.nl iets aanschaft, dan kun je er zeker van zijn dat je kwaliteit in huis haalt. Bij Plastica kijkt men namelijk buitengewoon kritisch naar de kwaliteit van de grondstoffen en de eindproducten zelf. Ze willen zo een lange levensduur van hun producten kunnen garanderen. En dat niet alleen: ook blijven producten met minimaal onderhoud lang in oorspronkelijke staat. Kunststof plaatmateriaal wordt bijvoorbeeld van een acrylaat toplaag voorzien en van een extra hoge hoogglans coating. Bij gevelbekleding van hout zie je dan weer dat bepaalde soorten thermisch gemodificeerd zijn. In combinatie met de juiste ventilatie krijgen ook houten producten een zeer lange levensduur.

Kwaliteit

Plastica.nl en certificaten

Als consument wil je natuurlijk enige zekerheid over de herkomst van je producten. Een kleine ecologische voetafdruk is belangrijk. Bij Plastica is dit laatste haalbaar. Dit bedrijf scoort namelijk goed als maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Verder zijn de kunststof plaatmaterialen PEFC-gecertificeerd en draagt de houten gevelbekleding het FSC-keurmerk. Laatstgenoemde houdt in dat hout dat hiervoor wordt gebruikt alleen afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Een geruststellende gedachte voor elke zelfbewuste consument!