Er is zich met de producten van de lintjeswinkel een leuke trend aan het ontwikkelen bij feestjes ter ere van een huwelijk, geboorte of een housewarming party. De ruimte waar het feest wordt gehouden wordt dan helemaal versierd met linten. Je kunt voor allerlei soorten linten kiezen in vele kleuren en motieven. De linten worden als kleurige guirlandes in de ruimte opgehangen. Je kunt er ook hele grote strikken van maken die aan de muur worden geprikt. Door de feestruimte op die manier aan te kleden is er op je feest meteen vanaf het begin een feestelijke en vrolijke sfeer.

Wat is lintjeswinkel?

Lintjeswinkel is een webshop waar honderden linten en koorden te koop zijn. Je kunt het bijna niet zo gek bedenken of het lint is er wel verkrijgbaar. De linten zijn gemaakt van allerlei soorten materialen en ze zijn leverbaar in ontzettend veel kleuren. Een groot deel van de linten is ook te koop met motieven. Dat kunnen kleurige tekeningetjes zijn, maar je kunt ook voor toepasselijke teksten kiezen. Lintjeswinkel is voor mensen die veel knutselen een enorm leuke plek om eens rond te kijken. Maar tegenwoordig weten ook steeds meer mensen die een cadeau op een leuke manier willen inpakken de website vaker te vinden.

Levering aan particulieren en bedrijven

De producten die door de lintjeswinkel worden verkocht zijn leverbaar aan particulieren en aan bedrijven. De minimum lengte die van een product wordt verkocht is een meter. Aan het maximum worden geen limieten gesteld. Soms gebeurt het dat bedrijven hele rollen van de producten bestellen. Die gebruiken de linten als basis voor hun eigen producten. Het versieren van een cadeau of een feestzaal met de producten van de lintjeswinkel is niet duur. Je kunt voor een paar tientjes al vele meters lint kopen.