Het Pontmeyer hout werd bij ons thuis bezorgd

Het Pontmeyer hout is binnen! Dit waren de lovende woorden een tijdje terug toen ik thuis kwam uit mijn werk. Tegenwoordig zag ik overal maar van die mooie steigerhouten meubels staan en toen ben ik mij eens gaan bedenken dat ik dit misschien zelf ook wel kan maken. En dus ben ik eens op internet gaan kijken om hier wat hout op te kunnen bestellen en dan natuurlijk het liefst tegen een goede prijs. En zo kwam ik terecht bij Pontmeyer hout, en dit is echt precies wat ik zocht, en naast het Pontmeyer hout kon ik ook direct de latjes mee bestellen en dus ben ik gaan afwachten in de hoop dat dit snel binnen was omdat ik natuurlijk niet kon wachten om aan dit project te kunnen beginnen. Hier heb je ook de mogelijkheid om het af te halen alleen ik heb geen aanhanger in mijn bezit en daarom heb ik ervoor gekozen om dit thuis te laten bezorgen. En zo was deze bestelling al snel binnen en was de bestelling compleet. Die avond ben ik direct aan het klussen gegaan en dat lukte dan ook echt prima, want nu heb ik een erg mooie tafel in de tuin staan die ook al de vierde laag beits heeft. En wat is het mooi geworden!