garagedeur

Ben je op zoek naar een op maat gemaakte garagedeur voor je bedrijf of voor thuis, Delta Doors biedt al deze mogelijkheden. Er wordt gewerkt met bekende A merken deuren en de geavanceerde computergestuurde DeltaTec@systemen of handmatig. Je kunt kiezen uit dichte deuren, met loopdeur, met veel ramen voor extra licht. Of je nu kiest voor elektrische of handmatige deuren, vormen, materiaal of allerlei Ral-kleuren, samen kunnen zij de juiste deur samenstellen. Prijs kwaliteit daar staat het bedrijf garant voor.

Voor eventuele installatie staan de goed opgeleide monteurs voor u klaar. Ook voor advies staan zij 24 uur voor je klaar. 

garagedeur

Verschillende soorten deuren

Een garagedeur kan het visitekaartje van het bedrijf zijn of zelfs voor een mooi aanzicht van je huis zorgen. Ook duurzaamheid is erg belangrijk en isolatie van deuren is daarom een must. Daarvoor bieden zij dan de juiste afdichting deuren aan met boven en onderprofiel. 

Voordelen van een loopdeur is dat hier vaak voor gekozen wordt vanwege het gemak. Deze deur wordt standaard geleverd met verlaagde of vlakke drempel. Het gebruik van een loopdeur scheelt ook in warmte en slijtage, daardoor wordt de energierekening ook lager. 

Deuren met veel glas levert extra veel daglicht op, daarvoor wordt hier vaak gekozen door bedrijven en grote hallen. 

Om tot een juiste beslissing te komen kunt u contact geheel vrijblijvend opnemen met het bedrijf.