led strip 5 meter

Zit jij al een lange tijd te twijfelen om een led strip 5 meter aan te schaffen? Dit heb je heel waarschijnlijk bij familie of vrienden gezien. Ze zijn namelijk enorm populair op dit moment dat heeft alles te maken met de 16 miljoen lichtreacties die je kunt maken met dit uniek product. Het product is verkrijgbaar voor €39,99 en wordt geleverd inclusief App bediening. Deze kan je downloaden in de App Storen en Play Store.

Omdat de aanbieder vol lof is over dit product heb je 60 dagen lang de mogelijkheid om te retourneren. Dit door heel Nederland en België. Daarnaast krijg je ook nog eens twee jaar lang garantie en heb je het product de volgende dag in huis als je het voor 23:59 besteld.

Mogelijkheden

led strip 5 meter

De led strip 5 meter is ook verkrijgbaar in 3, 10, 15 en 20 meter. Dankzij de afstandsbediening schakel je gemakkelijk tussen alle kleuren. Hierdoor kan je op elk gewenst moment de perfecte gelegenheid creëren. De strip is op maat te knippen, waardoor je hem op precisie kan plaatsen op je televisie. Daarnaast is die spatwaterdicht en stofdicht. Als je dan ook nog eens weet dat deze strip tot wel 50.000 branduren heeft, dan wil jij hem toch ook? 

De led strip 5 meter is gemaakt van de beste materialen. Hierdoor heb je jarenlang plezier van het product. Zo zit er een speciale chip in bevestigd, namelijk de epistar chip. Deze zorgt voor optimale helderheid en bescherming tegen elektrische schokken.