Innova airco

Met een innova airco kan je persoonlijk je steentje bijdragen aan een duurzame toekomst. Milieubewustzijn word steeds belangrijker en groene energie hoort daarbij. Het gaat echter niet alleen om de energie die we opwekken maar ook de energie die we verbruiken. Nederland gebruikt gemiddeld genomen 120 kWh energie per jaar. Dat is niet alleen erg veel maar ook erg duur. Door onder andere de oorlog in oekraïne wordt gas en elektriciteit steeds duurder en moeten we na gaan denken over slimme manieren voor minder verbruik. Duurzame opties worden daarom steeds populairder.

Innova airco

Verwarmen kan ook anders

Voor veel mensen gaat de airco in de zomer aan en de centrale verwarming in de winter. Dit is een logische en veel gebruikte wijze voor het controleren van de temperatuur in huis. De centrale verwarming verbruikt ondertussen wel heel veel energie en weinig mensen zijn zich bewust van het feit dat hun duurzame airco ook in staat is om je ruimte lekker warm te krijgen. Normaal gesproken pompt een airco de warme lucht naar buiten en de koude naar binnen, dat kan ook andersom bij de meeste airco’s als de innova airco. Airco’s zijn namelijk een stuk energie zuiniger doordat de warmte niet opgewekt hoeft te worden maar alleen moet verplaatsen. 

Meer dan alleen duurzaam

Natuurlijk is het steeds belangrijker om energiezuiniger te gaan leven maar door gebruik te maken van een airco komen natuurlijk nog veel meer voordelen om de hoek kijken. Om te beginnen kun je met hetzelfde duurzame apparaat dus ook je ruimte verkoelen. Dat zorgt ervoor dat je met warme zomers comfortabeler en efficiënter aan de slag kunt. Verder is het installeren van airco’s als de innova airco heel gemakkelijk doordat hij niet beschikt over een buitenunit. Daarbovenop krijgen we in Nederland steeds vaker te maken met extreem weer door klimaatverandering en ben je op deze manier op iedere temperatuur voorbereid. Kijk op itecluchtreiniger.nl voor jou duurzame verwarming.