bouwen huis

Droomt u al een lange tijd van een woning, maar u kunt geen woning vinden die aan uw verwachtingen voldoen? Misschien is een Variahuis: Prefab woningen op maat, een woning waarbij de onderdelen van tevoren op een andere plek worden geassembleerd, iets voor u. Deze prefab woningen zijn snel in de bouw en maken minder fouten waardoor ze efficiënter zijn dan een normale woningbouw.

Wat zijn de voordelen?

Zoals hierboven al staat, is het vrij efficiënt: de bouw begint snel en wordt op een mooie manier afgewerkt, de kosten zijn daarbij ook vrij laag. Een belangrijk voordeel, aangezien het al lastig is in de huidige tijd om aan een woning te komen en als dat lukt, is dat meestal een vrij prijzige woning.  Daarnaast kunnen allerlei vergunningen van tevoren worden geregeld, naast het ontwerp van het huis. U kunt er ook zeker van zijn, dat de woning op een nette manier afgewerkt wordt en uiteindelijk wordt opgeleverd. Het meest ideale, wat ook VARIAhuis garandeert, is een vaste prijsopgave. Hierdoor weet u van tevoren hoeveel u moet betalen voor een Variahuis: Prefab woningen op maat en hoeft u zich geen zorgen meer te maken voor andere kosten.

Wat zijn de kosten?

Dit is lastig te beantwoorden, vanwege verschillende factoren die hier invloed op kunnen hebben. Eén van de factoren is de grootte van de woning. Hoe groter de woning, des te meer kosten voor de woning. U kunt er ook voor kiezen, om zelf een deel te bouwen of afwerken. Als u zelf een bouwvakker bent, kun u kiezen voor de cascobouw, waarbij u zelf de binnenwanden, binnenkozijn, de wanden en vloeren afwerkt, het schilderwerk, sanitair en tegelwerk zelf uitvoert. Hierdoor bespaart u wel voor een deel van de kosten die u anders zou maken. Ook kunt u kiezen voor een halve cascobouw, waardoor u minder zelf voor de woning hoeft te doen. Hierbij kunt u denken aan schilderwerk of het timmeren van een gedeelte.