villa kopen in Spanje

Wil jij een villa kopen in Spanje? Dan kan ik jou www.puurspanje.nl van harte aanbevelen. Via hen heb ik mijn droomhuis gevonden en nu kan ik dus nog veel vaker en langer genieten van al het moois wat Spanje te bieden heeft!

Nederlandstalige makelaar


Ik had al vaker gekeken naar een huis in Spanje, maar ik vond het toch wat eng om iets te kopen, omdat ik niet precies kon ontdekken wat de regels waren, waar ik rekening mee moest houden, etc. Toen ik op de site van Puurspanje.nl kwam, zag ik dat het nederlandstalige makelaars waren die in Spanje woonden. Perfect dus. Ik heb al snel een mailtje naar hen gestuurd en kreeg al snel een reactie terug. Na een aantal mailtjes en telefoontjes heb ik besloten om naar Spanje te gaan.

Woningen bezichtigen


De makelaar wist naar wat voor soort woning ik op zoek was. Toen ik in Spanje aankwam, konden wij gelijk een aantal woningen en een mooie villa gaan bekijken. Ik ben als een blok voor de villa gevallen. Het uitzicht was prachtig, er was een heerlijk zwembad aanwezig en het huis straalde echt de Spaanse sfeer uit waar ik zo van hou. Ik kon het bijna niet geloven. Ik durfde dan ook nog niet te denken aan het feit dat dit van mij zou kunnen worden. Maar mijn droom is uitgekomen en deze prachtige villa is nu van mij. Ik geniet met volle teugen van dit geweldige huis en dat allemaal dankzij Puurspanje.nl.