Wil je perfect passende raamfolie voor op je ramen, maar wel zo dat je nog steeds voldoende daglicht naar binnen kan krijgen? Dan kun je raamfolie bestellen bij Superwoonwinkel.nl. Ondanks dat je het niet zou verwachten door de naam van de webshop, kun je bij Superwoonwinkel.nl folie bestellen die voldoet aan jouw eisen: passend op je ramen; zonwerend maar wel dat er nog licht naar binnen kan komen en niemand kan meer zomaar naar binnen gluren. Voor elk van deze eisen is goede raamfolie de perfecte oplossing en aangezien je het zo besteld hebt is er geen reden waarom je nog geen folie aan je ramen zou hebben.

Op maat gemaakte folie

Het belangrijkste aan raamfolie is natuurlijk dat het past. De folie kan wel goedkoop zijn en goed zonlicht tegenhouden, maar als er een plekje open blijft zitten of je houdt juist veel te veel folie over, dan kan het zijn werk niet goed doen en heb je je geld voor niets uitgegeven. Daarom kan je bij Superwoonwinkel.nl zelf kiezen hoeveel folie je wilt hebben en hoe groot deze stukken dan moeten zijn, zodat ze perfect bij jouw ramen passen. Je kunt zelf eenvoudig aangeven hoe lang en breed de rol folie moet zijn om aan jouw eisen te kunnen voldoen. Details, zoals een asymmetrisch stukje kozijn, kunnen zelf eenvoudig bijgewerkt worden door de raamfolie met een stanleymesje bij te werken. 

Er worden verschillende soorten raamfolie aangeboden. Mocht je nu nog niet zeker weten welk soort folie je wilt hebben of wil je eerst checken of de folie zijn werk wel goed doet? Dan kun je altijd vragen om een sample opgestuurd te krijgen, zodat je met dit stukje alvast kan testen of dit de folie is die je zoekt. Dit uitproberen is vrijblijvend zonder dat je ergens aan vastzit, waardoor je er later altijd nog voor kunt kiezen om wel of niet je raamfolie te bestellen.