Vast platdakraam

Plaatsen en kiezen van een Intura platdakraam

Natuurlijk licht zorgt voor meer gemoedsrust en wat meer geluk doorheen de dag en doorheen je leven. Vandaar dat het belangrijk is om ook voldoende licht in je huis toe te laten en kan het een zeer goed idee zijn maatregelen te treffen om meer zonlicht in huis te brengen. Zo kan je dus kiezen voor een platdakraam van Intura. Intura is een dakraam-specialist die beschikt over jaren ervaring en expertise. Ze hebben verschillende dakramen, er zijn aldus voldoende modellen waaruit je kan kiezen. Door hun expertise kunnen ze u dan ook vertellen welke Intura platdakraam het beste kan zijn in uw specifieke situatie. Bijvoorbeeld hoe groot het dakraam kan zijn en welke specificaties u kan kiezen. Denk maar aan een dakraam dat ook geopend kan worden, het soort materiaal dat gebruikt wordt of andere features.

Platdakraam met daktoetreding

Over een Intura platdakraam

Intura heeft al jaren ervaring in het plaatsen van dakramen, alsook in het verhandelen van dakramen. Ze weten dan ook precies met welke voorzichtigheid de dakramen geplaatst dienen te worden en welk dakraam het beste past in uw situatie. Het glas dat gebruikt wordt in een Intura platdakraam is van een uitstekende kwaliteit (namelijk HR ++). Voor het glas zijn er een aantal keuzemogelijkheden, zo kan u kiezen voor zonwerend glas, bolvormig glas, melkglas, beloopbaar glas enzovoort. Een beloopbaar glas kan echt leuk zijn als je daar bijvoorbeeld een terras hebt. Afhankelijk van de uitvoering waarvoor u kiest, kan de prijs verschillen. Intura heeft bijvoorbeeld ook een dakraam dat elektrisch geopend kan worden. Bij Intura wordt er ook gebruik gemaakt van een technologie “Switch” waarbij je met 1 druk op de knop van melk- naar helder glas kan gaan en andersom. Dergelijke technologie is zeer handig. Zo kan je bij een heel zonnige dag omschakelen naar melkglas zodat de directe, heldere zonnestralen niet direct in huis schijnen, maar gefilterd binnenkomen dankzij het melkglas. Er is ook een mogelijkheid om Ledverlichting toe te voegen aan jouw dakraam, zodat er voldoende sfeer gecreëerd wordt, ook op minder zonnige dagen of in de avond.

Intura zorgt wel voor een zeer competitieve prijs. Niet te vergeten dat er steeds geleverd wordt met een uitstekende kwaliteit en perfecte service. Naast platdakramen heeft Intura ook nog andere dakramen. Zo kan je voor de vervanging van al je dakramen gewoon terecht bij Intura.

Vast platdakraam

Dankzij de ruime voorraad wordt een snelle levering bij Intura gegarandeerd

Een Intura platdakraam kan dan ook een uitstekende en leuke investering zijn. Meer licht in huis is altijd handig. Dit kan dan uiteraard ook besparingen bieden op uw energiefactuur. Een Intura platdakraam kan dan ook gezien worden als een energie- en milieuvriendelijke oplossing.

U kan steeds een kijkje nemen op hun gebruiksvriendelijke website (webshop van Intura platdakraam), zo kan u al eens een idee krijgen van welke mogelijkheden er zijn en welk prijskaartje daarmee gepaard gaat. Door hierover voldoende kennis op te doen, kan u dan ook de juiste keuze maken.