logo-keuken-en-keukens

Ben je op zoek naar een keuken die speciaal voor jou wordt ontworpen en wordt aangeboden voor een voordelige prijs? Neem dan eens een kijkje op http://www.keukenenkeukens.nl/

Geen wagenpark of personeel waardoor de kosten laag worden gehouden

Wanener je terecht komt op http://www.keukenenkeukens.nl/ kom je terecht op een erg goede en overzichtelijke website. Op de website van het bedrijf is erg veel informatie te vinden voor wat het bedrijf aan te bieden heeft en belangrijk vindt. Er staat op de website onder andere vermeld dat het bedrijf geen wagenpark, personeel of showroom heeft waardoor de kosten laag worden gehouden. Dit sprak mij persoonlijk erg aan waardoor ik besloot om contact met Frits de eigenaar van Keuken en Keukens op te nemen voor een kennismakingsgesprek. 

keuken

Super tevreden over mijn aankoop bij Keuken en Keukens 

Frits kon al erg snel terecht voor een kennismakingsgesprek mijn wensen voor mijn droomkeuken te bespreken. Tijdens het gesprek hebben het uitgebreid gehad over de keukens die het bedrijf aanbiedt en wat mijn wensen voor mijn droomkeuken zouden zijn. Hierna heeft Frits een ontwerp gemaakt voor een keuken. Het ontwerp dat hij had gemaakt sprak mij super erg aan waardoor ik besloot om over te gaan tot een aankoop. De keuken we rd een aantal weken later geleverd en gemonteerd. Daarom ben ik ook super tevreden over dit bedrijf en raad ik het bedrijf aan iedereen aan die op zoek is naar een mooie keuken die wordt aangeboden voor een voordelige prijs.