Ik blijf al een tijdje bij een bepaald merk op het gebied van interieur. Ik kies vrijwel altijd voor Arco meubelen. Waarom? Omdat ze altijd kwalitatief goed zijn, het is echt een a-merk, daarnaast slijt het zelden, waardoor ik er zo pakweg dertig jaar mee om kan gaan. De designs zijn tijdloos en blijven daardoor trendy. Tegenwoordig zijn er heel veel trends te vinden op het gebied van interieur. Als je er van houdt is dat ontzettend leuk, maar ik zit er niet op te wachten om om de vijf jaar mijn interieur te vernieuwen. Ik verlang naar goede spullen, die lang houdbaar zijn. Sinds ik voor de Arco meubelen ben gegaan, kan ik niet meer zonder.

Waar vind je dit?

Nu vraag je je misschien af waar ik nou precies naar toe gaan als ik deze meubels eens van dichtbij wil bekijken? Ik ga eigenlijk al een paar maanden steeds naar de showroom van Daamen Interieur. Naar mijn inzien een goed bedrijf met een uitstekende expertise. Ze weten wat ze moeten doen en geven je altijd goed advies. Ook kan ik goed met ze praten over dit merk en leggen ze veel uit, van het productieproces tot nieuwe weetjes over interieur en duurzaamheid.