Houten barkrukken

Veel mensen zijn fan van een hoge eettafel met barkrukken in het interieur. Het geeft toch net een wat opgefriste uitstraling aan het interieur. Bovendien laten barkrukken mensen direct denken aan een bar of café, wat op zijn beurt weer een gevoel van sfeer en gezelligheid creëert. Wil je graag die gezellige sfeer in jouw interieur benadrukken? Kies dan voor houten barkrukken!

Welke stijl spreekt jou aan?

Houten barkrukken zijn er in allerlei verschillende kleuren en stijlen. Wil je de krukken plaatsen in een zelf gecreëerd cafeetje aan huis? Dan zijn gestoffeerde houten barkrukken met een mooi patroon misschien leuk om naar te kijken. Houd je juist van een wat strakker interieur? In dat geval zou je ook kunnen kiezen voor een barkruk die deels van hout is, gecombineerd met polypropylene. De houten poten brengen de warmte in het interieur, maar het zitgedeelte past juist mooi bij het strakke en luxe gevoel binnen het interieur.

Houten barkrukken

Combineer verschillende barkrukken

Houd je er wel van om te variëren tussen verschillende kleuren of materialen? In dat geval kan het ook leuk zijn om verschillende soorten barkrukken met elkaar te combineren. ALs je toch enigszins een eenheid wil creëren, kun je barkrukken kiezen die allemaal een houten element hebben. Je kunt bijvoorbeeld ook dezelfde barkrukken aanschaffen, maar deze voorzien van verschillende soorten kussentjes.