behang met bloemen

Dé woontrend van 2023 

Met een nieuw jaar voor de deur is het ook weer tijd om je interieur eens flink onder de loep te nemen. Word je nog echt gelukkig van hoe alles er uitziet, of kan jouw interieur wat nieuwe elementen gebruiken? Als jij mee wilt gaan met de huidige woontrends, is een goede eerste stap om je muren aan te pakken. Vrolijk de boel een beetje op met bloemenbehang. Je zal met zo een kleine verandering grote resultaten bereiken. Bloemen Behang is ook al een flink aantal jaar zeer populair, maar het wordt ook steeds populairder. Bloemen Behang is namelijk dé woontrend voor het aankomende jaar. Twijfel je nog een beetje over of jij ook een aantal muren in je huis met bloemenbehang moet behangen? We leggen je graag uit waarom ook jij deze trend moet volgen.

 Het creëert direct gezelligheid

Laten we eerlijk zijn, van bloemen wordt iedereen toch direct vrolijk? Het is een leuke manier om wat sfeer en gezelligheid in huis te creëren zonder dat je hier al te veel moeite voor hoeft te doen. Een mooi bloemenbehang geeft je woonruimte direct een leukere uitstraling. Kies voor jouw behang met bloemen een patroon uit in kleuren die al aanwezig zijn in je huis. 

behang met bloemen

 Verzorgd interieur 

Je ziet vaak dat wanneer men hun interieur wat wilt veranderen, dat er ineens veel accessoires gekocht worden. Er worden verschillende lampen, kaarsen, schilderijen, beeldjes en andere prullaria aangeschaft. Je woonruimte wordt er alleen maar drukker door en de gekochte spulletjes nemen ook veel ruimte in beslag. Het kan een rommelige indruk maken en je interieur zal er minder verzorgd uitzien. Wanneer je investeert in een verandering aan de muur heb je dit probleem niet. 

 Behang met bloemen past in elke woonruimte 

Je hoeft niet direct heel je huis met bloemenbehang te behangen. Je kunt er ook voor kiezen om een specifieke ruimte in het huis aan te pakken of een deel uit deze ruimte. Je kunt één muur in de woonkamer of slaapkamer met bloemen behang behangen. Zo heb je een toffe accentmuur. Let er dan wel op dat je bloemenbehang kiest in de kleuren van het kleurenpalet van jouw woonruimte. 

Wat ook leuk is, is om een kleine ruimte die normaal vergeten wordt op te vrolijken met een bloemenpatroon. Denk aan de hal of het toilet. Op deze manier worden zelfs de vergeten kamertjes ineens hele sfeervolle ruimtes.