keukens

Samen met de badkamer is de keuken het vertrek in huis wat het meest wordt gebruikt, niet alleen om te koken maar tegenwoordig zijn er keukens met een bar waar je gezellig aan kunt zitten. Je nodigt een groep vrienden uit, de lekker bij je aanwezig zijn terwijl je aan het koken bent voor de hele groep. De keuken wordt niet meer gezien als een ruimte, maar vaak maakt deze onderdeel uit van de woonkamer. Het is ook niet gek dat de keuken moet passen in je interieur, bij Nuva zijn er vele verschillende modellen in het assortiment.

Smaken verschillen met een keuken

Worden er tien keukens verkocht, zijn het alle tien verschillende soorten en kleuren. Dat is het ook fijn als je een keuken wilt kopen, je zit niet vast aan een bepaald soort keuken. Heb je een landelijk interieur dan pas een landelijke keuken perfect, houd je van strak en modern dan is er de greeploze keuken. Op deze manier is er voor iedereen een geschikte keuken te vinden, wat voor interieur of woning je ook hebt. Ben je fan van een bepaald merk voor je apparatuur, kunnen we dit ook leveren.

keukens

Eigen keurmerk

De keukens die verkocht worden voldoen allemaal aan het strenge eigen keurmerk wat Nuva keukens heeft, alle materialen en apparatuur voldoen aan de hoge eisen die het keurmerk eist. De keuken wordt geplaatst door de specialisten van het bedrijf zelf, maar ook de bezorging wordt door Nuva zelf verzorgd. Op deze manier ben je nooit afhankelijk van externe partijen voor montage en bezorging, kwaliteit gegarandeerd dus.