Fuerteventura

Je bent bezig met het plannen van een zonnige vakantie naar het buitenland met je gezin, partner, vrienden of in je eentje. Hoe dan ook, het moet een heerlijke zonnige en actieve vakantie zijn om bij te komen van stressvolle weken op je werk. Een fijne bestemming die aansluit bij jouw wensen en behoeften is dus van belang tijdens het uitkiezen van een vakantie. Zoals je misschien wel weet zijn er vakantiebestemmingen waar het het hele jaar lekker weer is. Het mooie eiland Fuerteventura is een van die bestemmingen. Het is een vulkanisch eiland dat enorm populair is onder Europeanen als bestemming voor een zonvakantie en actieve vakanties. In deze blog zal worden toegelicht waarom jij jouw volgende vakantie moet boeken naar Fuerteventura. 

Fuerteventura

Over Fuerteventura

Fuerteventura is een van de Canarische eilanden. Het is het een na grootste eiland en ook nog eens het oudste eiland. Het ligt het meest zuidoostelijke van deze eilandengroep. Het landschap is zeer vulkanisch en er zijn vooral bergen te vinden. Veel mensen beoordelen dit landschap en vinden dat er een tekort is aan ‘groen’. Dit terwijl de landschappen van Fuerteventura prachtig zijn. Zoals eerder benoemd is het het hele jaar zonnig op het eiland. Je kunt dus zelfs in de winter genieten van deze vakantiebestemming. 

Wat te doen

Als je je vakantie boekt naar Fuerteventura is het belangrijk om te kijken naar wat je wilt doen tijdens je vakantie. Je kunt natuurlijk rustig relaxen op de prachtige stranden van het eiland, maar je kunt veel meer dingen doen. Zo is het een walhalla voor surfers. Je komt allemaal mensen tegen die specifiek voor de golven naar het eiland komen. Wil je wat actiever zijn tijdens je vakantie? Neem dan leuke surflessen bij Waikiki beach. Daarnaast zijn er leuke dorpjes waar je kunt genieten van knusse cafés en leuke muziek.