3 manieren je huis meer karakter te geven met wanddecoratie
Voelt je interieur een beetje saai en te standaard aan? Spice it up met een originele wanddecoratie. Hiermee geef je je interieur net even iets extra’s. Lees verder en ontdek wat er allemaal mogelijk is!

Houd het bij 1 muur

Het beperken van een wanddecoratie tot één muur, is een goede manier om visueel belang te creëren zonder de ruimte te overweldigen. In plaats van overal in de kamer dezelfde decoratie aan te brengen, kun je je zich beter concentreren op één muur en daar zorgvuldig een wanddecoratie aan toevoegen. Er zijn veel soorten wanddecoratie beschikbaar, die gebruikt kunnen worden om een stijlelement toe te voegen.

3 populaire wanddecoraties

  1. Mozaïek: een sieraad aan de muur. Je kunt mozaïek in veel verschillende kleuren krijgen. En gelukkig komen ze in handige matjes zodat je niet elk steentje apart hoeft te plakken. Mozaïeken kunnen worden gebruikt om een unieke wanddecoratie te creëren met interessante patronen. Ideaal om een saaie lege muur op te vullen.
  2. Kiezels: Breng de natuur naar binnen. Kiezels op je muur zorgen voor een decoratief effect dat nooit verveelt! Kiezels zijn er in vele kleuren, waarmee je een prachtige wandcompositie kunt maken.
  3. Steenstrips: Deze strips lijken op echte steen, maar zijn eigenlijk gemaakt van schuimmateriaal. Ze zijn licht van gewicht en gemakkelijk op de muur te plakken. Met een wanddecoratie van steenstrips kun je gemakkelijk een muur van textuur creëren. Ze zijn er in verschillende kleuren en maten, zodat ze bij elke stijl passen.

Waar wacht je op?

Je muren versieren hoeft niet moeilijk of duur te zijn. Elk van deze opties is zeker om karakter en persoonlijkheid toe te voegen aan elke kamer in uw huis. Of je nu kiest voor mozaïektegels, natuurlijke kiezels, of kunststeen strips, elk van deze decoraties zal zorgen voor een geweldige aanvulling op uw huis decoreren project! Met alle beschikbare mogelijkheden is er geen reden waarom je je huis vandaag niet als een thuis zou laten voelen!