winkelvloeren

De uitstraling van een winkel is erg belangrijk. Je moet klanten een goede eerste indruk geven, want op basis van het uiterlijk zullen ze beslissen of ze naar binnen gaan of niet. Naast dat de producten die je verkoopt natuurlijk de aandacht moeten trekken, moet het uiterlijk van je winkel dat ook doen. Een grote factor hierin is de winkelvloer. Naast bepaalde kenmerken, moeten winkelvloeren ook passen bij wat je uit wil dragen. 

Kenmerken van een winkelvloer

Een winkelvloer wordt erg intensief gebruikt. Naast dat er de hele dag door allerlei mensen overheen lopen, moet de vloer zware kledingrekken en dergelijke kunnen dragen. Bovendien moet de winkel bevoorraad worden en zullen er dus ook vaak kledingrekken of dozen overheen worden geschoven. Om dit allemaal te kunnen verdragen, heb je een vloer nodig die niet snel zal beschadigen. Het is aan te raden om voor een PVC vloer te kiezen. Naast dat deze erg sterk is, is deze ook kras- en slijtvast, waterresistent, eenvoudig te onderhouden en geluidsabsorberend. 

winkelvloeren

Kies voor een PVC vloer

Een PVC vloer heeft dus veel voordelen en is vaak de beste optie voor in een winkel. Het is bovendien ook een relatief goedkope oplossing. Een PVC vloer is er in allerlei soorten en kleuren en heeft het uiterlijk van een houten vloer, zonder het bijkomende onderhoud.