industriele eetbank

 Vandaag de dag zien we steeds vaker een eetkamerbank terug in het interieur. En dat is natuurlijk ook helemaal niet zo gek. Deze populaire trend in de eetkamer staat namelijk bekend om een aantal praktische voordelen. En laten we eerlijk zijn, een eetkamerbank ziet er natuurlijk ook onwijs gaaf uit! Je leest alles over deze populaire woontrend in dit artikel.

 Jouw eetkamer wordt vele malen knusser en gezelliger

 Jouw eetkamer wordt vele malen knusser en gezelliger door te kiezen voor een eetkamerbank. Daarnaast is een eetkamerbank ook een erg praktische oplossing voor kleine en smaller ruimtes. Kies er bijvoorbeeld voor om de eetkamerbank tegen de muur aan te plaatsen. Op deze manier kun je je eetkamertafel ook net even wat makkelijker tegen de muur aan schuiven en lijkt de ruimte direct optisch groter. Tip! Voor een nog groter lijkende ruimte, kun je ook nog een of meerdere spiegels boven de eetkamerbank hangen.

industriele eetbank

 Een industriele eetbank tilt de sfeer van het interieur direct naar een hoger niveau

 Een industriele eetbank tilt de sfeer van het interieur direct naar een hoger niveau. Een bank in deze stijl wordt uitgevoerd met een frame van staal en op het gebied van de stof kun je denken aan fluweel en leer. Ook heb je de keuze uit een erg breed scala aan kleuren. Wat is op dit moment jouw favoriete kleur?

 Erg goed te combineren met trendy en eigentijdse eetkamerstoelen

 Een eetbank is altijd erg goed te combineren met trendy en eigentijdse eetkamerstoelen. Op deze manier zorg je voor een rustig geheel. Merk je dat je nog wat sfeer mist? Kies er dan voor om de eetbank verder aan te kleden met kussens.