Voor mijn gevelbekleding ook gewoon naar Hegeraat gegaan


Het heeft even geduurd voordat ik kon zeggen dat ik een bedrijf kon vinden waar ik gewoon trots op mag zijn dankzij de goede werk wat ze hebben afgeleverd. Bij Hegeraat voelde ik het meteen goed en de resultaat wat ik nu heb dat had ik nooit verwacht. Zelf heb ik een oud pand en wil het graag restaureren maar wist niet precies waar ik moest beginnen. Hegeraat heeft mij goede raad gegeven en uiteindelijk hebben ze nu bijna mijn hele pand opgeknapt en ervoor gezorgd dat de kosten ook nog eens aan de lage kant blijven. De kwaliteit die Hegeraat heeft geleverd heeft ervoor gezorgd dat ik nu meer klanten heb gekregen dankzij de uiterlijk wat het pand nu heeft gekregen. Ik hoef me gelukkig geen zorgen meer te maken dat ik last krijg van lekkage want bij Hegeraat hebben ze dat ook gewoon voor mekaar gekregen. Het laatste wat ik nog door Hegeraat gedaan wou hebben dat was dan echt de gevelbekleding zodat het pand helemaal af is en ik met een gerust hart de gasten kan ontvangen. Via het internet ben ik in contact gekomen met Hegeraat en binnen enkele dagen waren ze hier al aan het werk om de gevelbekleding te kunnen plaatsen.