Topkunstgras

Via het bedrijf Topkunstgras, hebben wij een zeer mooi balkon gekregen. Ja je leest het goed, het is ookTopkunstgras mogelijk om een groen balkon te krijgen. Vroeger hadden wij een huis met een klein tuintje. Wij waren een stuk jonger, dus het gras maaien of het onkruid eruit halen was geen enkel probleem. Nu zijn wij onlangs verhuisd naar een appartement op de tweede etage. Wel een mooie woning, maar wij missen onze tuin enorm. 

Het was eigenlijk een oude buurvrouw die ons attent maakte op dit bedrijf. Ze zei toen, waarom laten jullie geen mooie grasmat op het balkon leggen. Hiermee zijn wij naar bepaalde winkel geweest. Hier hadden zij wel grasmatten, maar die waren van plastic. Als je hier met blote voeten op zal lopen, loop je de kans om de voeten kapot te lopen.

Dankzij Topkunstgras hebben wij een mooie grasveld op de tweede verdieping

TopkunstgrasNadat wij naar meerdere winkels waren geweest en hier niet waren geslaagd, zijn wij op het internet gaan kijken. Hier kwamen wij op de website van Topkunstgras terecht. Hier zagen wij al meerdere mogelijkheden, die wij wel op ons balkon wilden hebben. Om er zeker van te zijn of het op de foto’s net zo mooi eruit zag als in het echt zijn wij naar de showtuin gegaan. Hier heb je de mogelijkheid om meet eigen ogen te kunnen zien hoe een bepaalde grasstaal eruit ziet en voelt.

Deze locatie is te vinden op de Nederlandse Haelen, aan de Peter Schreursweg nummer 8.In deze showroom zie je verschillende mogelijkheden van de geselecteerde collectie en de veelzijdige inzetmogelijkheden van kunstgras. Hierdoor was het makkelijker voor ons on hier een bestelling van te doen. Wij hebben een mooi stuk gras op ons balkon. Het regenwater kan hierdoor weg lopen en het mogelijk om dit gras schoon te maken met wat zeep.