Paul Dekkers muurschilderingen moesten het gaan worden

Mijn man en ik hebben de zaak overgenomen van zijn ouders. Midden in et centrum hebben mijn schoonouders jaren geleden een gezellig eettentje weten te creëren waar zij echt jaren lang met plezier altijd hebben gewerkt. Mijn man is daar kok en ook hij werkt daar al een flinke tijd en weet dan ook precies hoe het reilen en zeilen gaat. Omdat mijn schoonouders het nu genoeg vinden hebben zij besloten om de zaak over te dragen aan mijn man en ik ga hem daarbij helpen. Ik heb mijn baan dan ook op moeten zeggen omdat ik anders geen tijd zou hebben. Natuurlijk ben ik al een aantal maanden aan het meedraaien want ik moest nog een hoop leren. Maar nu heb ik de leuke taak gekregen om wat aan de huisstijl te doen. Deze is eigenlijk te ouderwets om hiermee een restart te kunnen maken. Daarom ben ik mij eens wat gaan oriënteren op internet. Ik bedacht mij dat een mooie muurschildering zeker een grote verbetering kan zijn als wij deze in mooie aarde tinten kunnen laten maken. En zo klikte ik maar wat aan op internet en zat ik op de site van Paul Dekkers muurschilderingen te kijken. Al snel wist ik dat Paul Dekkers muurschilderingen het voor ons moest gaan worden!