Deuren

Toen wij op zoek waren naar nieuwe deuren voor ons huis, kwamen we terecht bij de deuren outlet in Zutphen. We moesten namelijk zowel de voor- als achterdeur vervangen. Ik vind de voordeur echt het visitekaartje van de woning. En ik had ook gelezen dat de meeste inbraken plaatsvinden via de achterdeur. Ik wilde dus echt deuren van goede kwaliteit die er bovendien ook mooi uitzien.

Deuren outlet in Zutphen

Scherpe prijzen bij deuren outlet in Zutphen

Ik schrok alleen wel van de prijzen. Toen we rond gingen kijken bleek dat de A merken gewoon niet binnen ons budget pasten. Hier baalde ik wel van want deze merken hadden wel alles wat ik zocht in een deur. Een vriendin wees ons toen op Outlet Z in Zutphen. Deze online outlet hanteert namelijk zeer scherpe prijzen voor deuren van A merken. Dit komt ook omdat zij naast nieuwe deuren ook deuren van A en B grade kwaliteit leveren. De basiskwaliteit van deze deuren is nog steeds uitstekend maar heeft de afwerking nog wat aandacht nodig. Voor ons geen probleem want we zijn best handig. Op die manier werden de A merk deuren ineens wel betaalbaar voor ons.

Outlet Z

Ophalen of laten bezorgen

Wij kozen ervoor om de door ons bestelde deuren bij de deuren outlet in Zutphen op te halen. Zo konden we ook direct zien wat er nog moest gebeuren aan afwerking. We konden de deuren ophalen bij de afhaallocatie van het magazijn. Ze stonden al voor ons klaar. Dit was wel zo prettig want het magazijn is echt heel groot met meer dan 7000 deuren op voorraad. Je hoeft trouwens niet de deuren op te halen. Je kunt er ook voor kiezen om ze thuis te laten bezorgen. In dat geval betaal je 35 euro aan transportkosten. Als je voor 15.00 uur bestelt dan wordt jouw bestelling nog dezelfde dag verzonden. Outlet Z is dus niet alleen heel goedkoop maar ook nog eens heel erg snel.