Infrarood

Met een Nobel sauna kun je na een drukke werkdag even heerlijk ontspannen! Leg je telefoon buiten de sauna, laat de kinderen en je partner je een tijdje niet storen en geniet van de ontspannende werking van deze sauna. Door zijn compacte formaat kan de Nobel sauna in het model 130C in vrijwel iedere woning geplaatst worden. Het model is 130 bij 110 bij 200 centimeter groot. Daarbij wordt de sauna voor een bijzonder scherpe prijs aangeboden. Onder meer op Bodyfitwebshop.nl kun je de sauna eenvoudig bestellen. Heb jij al eens overwogen om een sauna in huis te laten plaatsen? In dit artikel vertellen we je hier meer over!

Nobel sauna

Voordelen van de Nobel sauna

Deze Nobel sauna biedt je verschillende voordelen. Zo is de sauna voorzien van een combinatie van vier rugstralers en twee beenstralers. Het maakt dat de doorbloeding van de spieren in je volledige lichaam verbeterd zal worden. Dit verhoogt je weerstand en gaat spierpijn tegen, omdat afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Niet voor niets kiezen veel topsporters na een intensieve training voor een bezoekje aan de sauna. Het zorgt ervoor, dat hen herstel voorspoedig zal verlopen.

Met een vermogen van 2.200 watt zal deze sauna ongeveer 0.22 euro aan energie kosten per 30 minuten. Het maakt dat het laten plaatsen van een sauna in huis voordeliger is, dan het bezoek aan een sauna in de buurt.

Sauna

Laat ook een sauna in je eigen woning plaatsen

Het gebruik van een Nobel sauna in huis biedt je verschillende voordelen. Naast de sauna van 130 bij 110 bij 200 centimeter, kun je natuurlijk ook voor verschillende andere modellen uit deze reeks kiezen! De sauna’s zijn van een bijzonder hoge kwaliteit, waardoor deze vele jaren mee zullen gaan. Wel zo’n prettig idee, als je in een dure sauna investeert! Het kan verstandig zijn om je vooraf te laten adviseren over de mogelijkheden die je hebt.