Muurstickers

Ben jij op zoek naar leuke muurstickers, dan ben je bij PLAKhetzelf  aan het juiste adres. Hier zijn deMuurstickers mogelijkheden zo groot, daar moet je echt de tijds voor nemen. Tevens is het hier mogelijk om een eigen ontwerp te maken en deze door dit bedrijf uit te laten voeren. Op de website staat precies hoe je dit het beste allemaal kan doen. Stap voor stap staat beschreven hoe jij jouw eigen ontwerp kan laten maken. Wil jij een mooie sticker of een afbeelding op linnen hebben, dat is hier ook mogelijk.

Wij waren op zoek naar een leuk idee in onze badkamer en het toilet. Eerst maar klein beginnen voordat wij met de grotere klussen wilden starten. Via de bovenstaand website zagen wij al veel leuke modellen voorbij komen. Vooral de vlinders en de poesjes spraken ons aan.

Bijzonder mooie muurstickers online besteld en zelf opgeplakt

Wij hebben een mooie muursticker op textiel gekocht. Voordeel hiervan is dat wij niet eerst de muren glad hoefden te maken voordat wij gingen plakken.  Deze kunnen namelijk goed op een geverfde ondergrond, of een muur met behang erop. Voordeel hiervan is dat deze herplaatsbaar zijn, mits je dit binnen twee jaar doet. Nadeel is dat je deze niet van een lamineer kan voorzien en dus niet geschikt voor eventueel langdurig buitengebruik. Voor buiten hadden wij al andere mogelijkheden gezien, maar dat komt later wel. Eerst ons toilet en de badkamer voorzien van leuke stickers.

MuurstickersDe bestelling hadden wij tamelijk snel binnen en konden wij aan de slag gaan. In het begin waren wij een beetje huiverig om te gaan plakken. Al snel hadden wij in de gaten dat dit wel erg makkelijk gaat. Het staat zeer leuk en de kwaliteit is bijzonder stevig. Hier willen wij wel meer van gaan bestellen, maar dan de wat grotere formaten.