Meubelzaak in Hilversum

Meubelzaak in HilversumEen tijdje terug ben ik voor eerst bij een meubelzaak in Hilversum geweest waarover ik erg onder de indruk was. Er zijn verschillende merken waarvan ik al meerdere meubelstukken in huis heb staan. Deze worden niet op heel veel verschillende plekken verkocht, maar daar dus wel. Ik vond het leuk om de nieuwe collecties te zien en zo ook weer inspiratie op te doen over hoe ik mijn woonkamer op kan leuken. Ik kwam hier namelijk specifiek voor mijn slaapkamer, want deze wilde ik flink onder handen gaan nemen. Deze had ik voor de laatste keer veranderd toen ik net in dit huis kwam wonen en dat was inmiddels alweer 10 jaar geleden.

Mijn indruk van deze meubelzaak in Hilversum

Meubelzaak in Hilversum

Bij deze meubelzaak in Hilversum ben ik uitgekomen door een goede vriendin. Zij was hier al eens geweest en vond het heel erg leuk. Daarnaast is het assortiment hier ontzettend groot, waardoor er voor iedere stijl wel iets te vinden is. Mijn eigen interieur is vooral landelijk, maar hier en daar met moderne kenmerken. Dit vind ik zelf heel erg leuk, want daardoor is het erg chique en tegelijk toch sfeervol. Ik maak veel gebruik van kleuren en daardoor wordt het dan weer een stuk persoonlijker.

Mijn tip voor jou

Bij deze meubelzaak in Hilversum heb ik veel verschillende dingen gekocht uiteindelijk. Niet alleen een mooi bed, maar ook een kleed en andere accessoires. Door het gebruik van kleine dingen in een ruimte, kan hij er snel rommelig uit gaan zien. Daarom probeer ik niet teveel prulletjes te kopen en vooral mooie grote accessoires aan te schaffen, zoals bijvoorbeeld een schilderij. Mocht jij hier uit de buurt komen of een keertje in de omgeving zijn, dan raad ik je zeker aan om hier eens langs te gaan. Ik weet zeker dat jij hier ook iets leuks tegen komt.