Bekijk de massief houten panelen op de site. Naast onderstellen zie je de meest mooie panelen die bijvoorbeeld als tafelblad kunnen fungeren. Echter je verkrijgt dan een tafel van betere kwaliteit dan die van de meubelboulevard. Je hebt alle keuze met de uitvoering, zo heb je massief houten panelen in visgraat en vingerlas. Misschien is het standaard lamellen panelen meer jouw smaak, of ben je liefhebber van bijzonder zoals een kopshouten tafelblad? De massief houten panelen zijn perfect af te werken met een monocoat olie en dat maakt dat de tafel te onderhouden is, want je kan het opnieuw in de olie zetten.

Topkwaliteit eikenhout

De massief houten panelen zijn gemaakt van bomen uit Kroatië. Het land staat niet bekend om wildkap van tropisch regenwoud, je koopt dus een eerlijk product. Het zogeheten Slavonisch eiken staat bekend als zeer duurzaam en degelijk. Het is daarom interessant om het hout op meer plekken toe te passen in de woning. Wat denk je van deurtjes voor de keukenkastjes? Dan heb je ook nog keuze met welke houtsoort. Naast eikenhout heb je ook nog beuken- en notenhout. Maar met de massief houten panelen blijven de drielaagsplaten qua degelijkheid de topper. Een keuken is na 15 tot 20 jaar aan vervanging toe, een tafel van drielaagsplaat gaat een veelvoud mee.

Hout is tijdloos en rustiek

Een tafel gemaakt van massief houten panelen met een stalen onderstel raakt nooit uit de mode. Vergelijk het met vloeren, ook daar blijft houtdessin populair. Je kiest dus tussen de massief houten panelen de drielaagsplaat uit die je wilt hebben en de bijpassende tafelpoten. Zodra deze in elkaar zit voorzie je het blad van een laagje olie, en je hebt voor vele decennia een hippe tafel. Mochten er door de tijd krassen in het tafelblad komen, of een kale of doffe plek, dan voorzie je het tafelblad van een verse laag olie. Bekijk de degelijke massief houten panelen op de website.