Heeft u een bedrijf waar bezoekers en medewerkers kostbaarheden veilig moeten opbergen? Bijvoorbeeld in een attractiepark, zwembad, pretpark, schuur of werkplaats? Dan wilt u natuurlijk dat men kostbaarheden zonder enige moeite tijdelijk achter kan laten. Hiervoor kunnen verschillende oplossingen worden bedacht, de één veiliger dan de ander. Bent u echter op zoek naar de veiligste en meest verantwoorde oplossing, dan worden de opties al beperkter. Een goede oplossing zouden lockers met pincode zijn. WEWO Interior Concepts heeft de afgelopen jaren flinke vorderingen gemaakt op dit gebied en is daarmee de keuze geworden van veel ondernemers op het gebied van veilige opslag van kostbaarheden.

Hoe gaan lockers met pincode in zijn werk?

Het hebben van lockers met pincode is een vrij makkelijk concept en is toepasbaar bij elk bedrijf en vele verschillende locaties. Of het nou gaat om bezoekers die hun tas of mobiel tijdelijk moeten afgeven of werknemers die zich moeten omkleden voor werk en hun spullen willen opbergen. Lockers met pincode zijn er in vele gradaties en zijn erg makkelijk in gebruik. Eén van de grote voordelen is dat het voor jouzelf veel minder tijd en moeite kost om te beheren, ten opzichte van bijvoorbeeld kluisjes met een armband of keycard. Mensen kunnen zelf de gewenste code bepalen, waardoor het ook nog eens een zeer veilige methode is. Met behulp van een locker met pincode kan men gemakkelijk en veilig spullen opbergen, zonder dat jij hier zelf naar hoeft om te kijken.

Volledig op maat te maken voor jouw situatie

Beschik je over een beperkte ruimte, bijvoorbeeld door een schuin dak? Of wil je graag een ruimte volledig vullen met kluisjes, bijvoorbeeld voor een festival of ander feest? Wat jouw wensen ook zijn, de experts van WEWO Interior Concepts helpen je graag bij het vinden van de beste oplossing. Ga eens met hen in gesprek en doe een vrijblijvende offerteaanvraag. Zo ben je direct op de hoogte van de kosten die het met zich meebrengt.