We mogen graag een eitje koken of bakken en zo ons ontbijt of onze lunch verrijken. Eieren zijn gewoon lekker en het voegt iets warms toe aan een verder koude lunch. Het zorgt ook voor wat meer substantie, zodat je langer vol zit en je profiteert uiteraard van de nodige eiwitten dankzij de eieren die je consumeert. Het enige nadeel is dat eieren vaak in een nogal praktische doos zitten die nou niet echt mooi staat in de keuken. Je moet daardoor of de hele doos ergens uit het zicht opbergen en elke keer weer tevoorschijn halen als je een ei wilt koken. Of je moet de eieren allemaal uit de doos halen, maar dan is het de vraag wat je met de eieren moet beginnen. Als je een eierkastje in de keuken hebt, dan is het antwoord op die vraag zo gevonden. Alle eieren kunnen dan immers makkelijk in het eiserkastje worden geplaatst. De meeste eierdozen bevatten 10 of 12 eieren. Een traditioneel eierkastje die je kunt bestellen bij kastinkleur, kan tot 12 eieren een plekje geven. Dus zolang je geen mega verpakking koopt, kun je alle eieren uit de doos halen en in het eierkastje plaatsen. Dankzij de gaasdeur kun je in 1 oogopslag zien hoeveel eieren er in het eierkastje zitten. Het kan dus niet meer gebeuren dat je de pan op het vuur zet en de boter laat smelten en dan de eierdoos tevoorschijn haalt die dan leeg blijkt te zijn. Een eierkastje geeft je een constante update over de voorraad eieren waar je over beschikt. Je kunt dus gerust een nieuwe doos halen op het moment dat je ziet dat het kastje bijna leeg is. Een eierkast staat heel leuk in een landelijk ingerichte keuken, omdat het zelf ook een landelijk kastje is. Maar je kunt een moderne keuken juist ook een landelijk tintje geven door een klein eierkastje toe te voegen. Als het je allemaal net wat te strak en modern is, maar je toch liever ook geen landelijke keuken wilt, dan kun je via dit soort accessoires toch een soort compromis vinden tussen modern en landelijk. Mocht je dus nieuwsgierig zin naar dit leuke eierkastje, kom dan gerust eens langs op de site van kastinkleur.nl. Hier kun je meteen zien hoe dit schattige kastje eruit ziet. 

Bestel het eierkastje gemakkelijk online via kastinkleur.nl

Je kunt het kastje online alvast bekijken via de website. Als het kastje bevalt, dan kun je deze ook meteen bestellen via deze website. Dat doe je door het kastje toe te voegen aan de winkelwagen. Daarna kun je ook direct afrekenen. Als de betaling rond is, dan wordt je bestelling direct verwerkt en vaak dezelfde dag nog meegegeven aan het postbedrijf dat de verzending verzorgt. Dat betekent dat jij je eierkastje de volgende werkdag al in huis kunt verwachten.

Bekijk het volledige assortiment via kastinkleur.nl

Als je wilt weten wat voor artikelen je nog meer kunt kopen bij kastinkleur, dan kun je altijd even op de site kijken. Zo kun je bij deze winkel terecht voor: 

  • Keuken textiel
  • Rekken en haken
  • Oude spulletjes