fakro zonwering

Onlangs hebben wij onze zoektocht gestart naar Fakro zonwering. Dit merk hadden wij een tijd terug bij vrienden gezien en dat vonden wij erg mooi voor in onze woning. Via hun kregen wij de naam van de website waar zij deze hadden besteld. De naam is dakraampje.nl en hier is het mogelijk om de mooiste decoraties voor de ramen te bestellen. Eigenlijk veel meer dan allen maar gordijnen, want hier is het ook mogelijk om complete dakramen te bestellen. Maar om niet af te dwalen naar onze zoektocht, wij waren dus op zoek naar mooie gordijnen voor de ramen in onze woonkamer. Zodra de zon lekker schijnt, of het donker gaat worden, vind ik het fijn om de gordijnen dicht te kunnen maken.

fakro zonwering

Online Fakro zonwering gekocht

Best wel moeilijk om een keuze te maken uit het geweldige assortiment wat te vinden is op de website van dakraampje.nl. Hoewel wij alleen maar iets voor de ramen wilde hebben, zagen wij een enorm mooi dakraam hier voorbij komen. Een raam die je open kan klappen om meer licht of lucht naar binnen te laten komen. Zoiets leek ons ook geweldig om op de zolder te hebben. Maar de vraag kwam meteen, hoe krijgen wij die op ons dak.

Mocht je zelf niet handig zijn om iets te plaatsen dan is dat geen enkel probleem. Op deze website staat namelijk een lijst met monteurs die je kan inschakelen om deze klus uit handen te geven.