badkamermeubel met waskom

Wil je eens iets anders dan een standaard wastafel dan is een badkamermeubel met waskom een leuk en origineel idee. Het meubel en de waskom kun je helemaal naar keuze uitzoeken, combineer er op los om het perfecte meubel voor de badkamer te maken. Vaak wanneer men een wastafel neemt die rechthoekig is, geeft dit direct een strakke uitstraling ook als je dit niet wilt. Met een waskom heb je een leuke uitstraling in de badkamer, de kom past op ieder badmeubel. 

Eenvoudig schoonhouden

Naast dat een badkamermeubel met waskom ook erg speels staat in de badkamer, is de waskom ook eenvoudig schoon te maken omdat je geen hoeken hebt. Na het tanden poetsen maak je de kom even schoon en je hebt elk moment van de dag een blinkende badkamer. De kommen zijn ontworpen door architecten waar vanheckbadkamers.nl contact mee hebben, op deze manier heb je altijd de nieuwste en mooiste vormen in de badkamer. De verschillen van de badkamers zie je duidelijk terug in de kleuren en soorten materialen die zijn gebruikt.

badkamermeubel met waskom

Een warme en fijne badkamer

Naast dat de badkamer met waskom erg praktisch is, wil je natuurlijk ook warmte uitstralen. Wanneer je uit bad komt voel je een warme deken over je heenkomen, het meubel en de andere accessoires maken er een prachtige badkamer van. Een Italiaanse badkamer of een Scandinavisch model, bij vanheckbadkamers.nl is het allemaal in het assortiment te vinden. Wil je de meubels eerst zien voor je tot een koop overgaat, dan ben je ook welkom in een van de drie winkels.