Ik woon al een aantal jaar in dezelfde woning en ik wilde graag het huis opnieuw indelen en een aantal nieuwe meubelen halen. Ik wilde de wc op de douche en op het toilet ook graag vervangen. Ik wilde de badkamer indelen met een aantal nieuwe meubelen en toilet accessoires. Ik wilde er graag een geluidloze wc  kopen in de plaats van de wc die er op dat moment in zat. Ik vond het namelijk altijd erg storend wanneer er s avonds iemand naar de wc gaat omdat de wc die er op dat moment in zat erg veel geluid maakte. Ik had een aantal nieuwe meubels gekocht en ik moest nu alleen nog op zoek naar een nieuwe wc.


Meer informatie op de website

Ik wilde de badkamer indelen met moderne accessoires. Ik ging op het internet op zoek naar een webshop die kwaliteit wc’s aanbiedt tegen een aantrekkelijke prijs. Nadat ik een tijdje op het internet had gezocht kwam ik uit op de website van toiletmarkt. Op de website was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf belangrijk vindt en wat ze de klanten graag willen bieden. Ze vinden het erg belangrijk dat de producten die ze aanbieden van een goede kwaliteit zijn. Ook vinden ze de service naar de klanten toe van essentieel belang. Ze bieden een erg ruim assortiment aan en er wordt erg veel informatie gegeven over de producten die ze aanbieden.

Aankoop

Nadat ik de informatie op de website had gelezen ben ik overgegaan tot een aankoop van een wandcloset met inbouwreservoir voor op de douche. Dit geeft namelijk een erg moderne uitstraling en het is zo goed als geluidloos bij het doortrekken. De monteur was er al de volgende dag en ik ben super blij met het resultaat.