Personeelshuisvesting

Tegenwoordig komt personeelshuisvesting steeds meer in. Dit is natuurlijk niet zo gek met de verschrikkelijke huizenmarkt van tegenwoordig. 

Wanneer je graag personeel wilt, moet je er tegenwoordig meer voor doen dan alleen maar een goed salaris bieden. Zeker als je personeel uit het buitenland komt. 

Juist hierdoor is het gebruiken van personeelshuisvesting een stuk gemakkelijker dan zelf op zoek te gaan naar een huurwoning. Wanneer je zelf op zoek gaat naar een huurwoning ben je veel meer tijd en energie kwijt. Daarbij moet je dan ook nog eens op zoek gaan naar meubels en water, gas, elektriciteit en internet afsluiten, dit terwijl je buitenlands personeel misschien maar een jaar verblijven.

Je bent in een keer klaar

Door voor personeelshuisvesting te kiezen, kies je voor de makkelijke, snelle weg. Je bent namelijk in een keer klaar. Zo geef je de wensen van je personeel door, wordt er gekeken naar de juiste woning of kamer en daarna wordt er een contract afgesloten. Dit contract is inclusief gas, water, elektriciteit, meubelen en goede service. 

Dit is dus stukken sneller dan zelf op zoek te gaan naar de juiste woning. Zeker wanneer je last minute weet dat je personeel er aan komt, is dit dus ook een perfecte oplossing. 

Personeelshuisvesting

Veel mogelijkheden

Of het personeel maar voor een maand komt of met het gehele gezin voor 4 jaar, voor iedereen is er een geschikte ruimte. Zo kun je kiezen uit een kamer, woning of appartement. Hierdoor kan je personeel dus ook met het gehele gezin komen en hun eigen plekje krijgen. Zeker als ze voor een langere periode blijven is dit vaak een betere optie om voor te gaan. Daarbij maakt het bij personeelshuisvesting niet uit hoe lang ze blijven. Zowel lang verblijf als kortverblijf is mogelijk. Een flexibele optie voor ieder bedrijf.