Als jouw riolering is verstopt, dan verwacht je niet dat dakdekker Huizen dit voor jouw kan repareren. Bij SK Fleur Dak- en Installatiebedrijf is dat wel mogelijk. Deze onderneming kan je, zeven dagen per week vierentwintig uur per dag, bellen als jij echt een spoedprobleem heb. Zo kan er natuurlijk een lekkage zijn op het dak en deze moet meteen dan gerepareerd worden. Zo was bij mij thuis dat de toilet niet wilde doorspoelen en omdat ik maar een toilet heb is dit natuurlijk een groot probleem. Daarom belde ik de spoedlijn van deze onderneming op en binnen een half uur kwam er een medewerker van dit bedrijf mij helpen.

Snelle service en dat voor een lage prijs

Mijn toilet probleem had de medewerker van SK Fleur Dak- en Installatiebedrijf snel gevonden en opgelost. Hij vertelde mij wel erbij dat mijn leiding vervangen moest worden en wat de kosten zou zijn. Dit viel mij zo erg mee dat ik meteen een afspraak maakte met deze onderneming om dit voor mij te doen. Ook gaat de dakdekker nabij Huizen mijn nok vervangen met nieuwe panne. Zo weet ik zeker dat ik niet te veel betaal en dat het goed gebeurt.