Kunststof gietvloer

Een professionele uitstraling begint bij een goede vloer. Wanneer je vloer er netjes uitziet, kun je hierop bouwen om alles in je huis of op je werkplaats er goed uit te laten zien. Een kunststof gietvloer biedt hiervoor de perfecte uitkomst. De kunststof gietvloer is een naadloze methode om je ruimte te voorzien van een egale uitstraling en ziet er ook na jaren intensief gebruik nog goed verzorgd uit. Wil jij ook kunnen profiteren van de voordelen die een kunststof gietvloer met zich meebrengt? Neem dan een kijkje bij Veka vloeren en ontdek ook wat deze vorm van vloer voor jou kan betekenen.

Kunststof gietvloer

Geschikt voor elk soort ruimte

De Veka kunststof gietvloer is de ideale oplossing voor elke ruimte die voorzien moet worden van een goede vloer. Het is een vloersoort die heel eenvoudig gelegd wordt en goed tegen een stootje kan. Hierdoor is de kunststof gietvloer goed in te zetten als vloer voor bijvoorbeeld in je kantoor, je restaurant, school of in een druk huishouden. Daarbij komt dat de vloer als het ware echt over je ondergrond gegoten wordt, waardoor deze mooi egaal is en daarmee makkelijk schoon te maken en schoon te houden blijft.

Ontdek de voordelen

Kunststof gietvloer

De kunststof gietvloer biedt naast de nette uitstraling en het lage onderhoud nog meer voordelen. Zo blijft de vloer ook bij veel belasting van bijvoorbeeld zware meubels of geschuif mooi en zullen krassen of putjes niet zo snel ontstaan. De gietvloer is slijtvast en heeft een antislip laag zodat deze in elk soort ruimte tot zijn recht komt. Daarbij is de kunststof gietvloer duurzaam en milieuvriendelijk. Het isoleert warmte optimaal en ook geluid wordt erdoor gedempt. Ontdek ook welke voordelen er nog meer voor jouw bestemming te vinden zijn met deze vloersoort en bestel via Veka jouw eigen kunststof gietvloer die gegarandeerd perfect zal passen in jouw ruimte.