Ben je op zoek naar een goede dakdekker Nijmegen? Neem dan eens een kijkje op de website van Geradak om te kijken of dit bedrijf voor jouw klus geschikt is. Het bedrijf is in Groesbeek, nabij Nijmegen gevestigd.

Kijk wat er al gemaakt is

Op de website kun je alle plaatsen vinden waar gewerkt wordt en zijn ook voorbeelden te zien van projecten waar zij reeds gewerkt hebben. Op die manier kun je ook de resultaten eerst bekijken zodat je weet wat ze allemaal voor je kunnen doen. Woon je niet in de regio Nijmegen dan is dat ook geen probleem want de dakdekkers van het bedrijf werken door het gehele land als het om renovatie of nieuwbouw gaat.  

Verschillende werkzaamheden mogelijk

Geradak verricht diverse werkzaamheden op het gebied van daken. Er wordt gewerkt op zowel hellende als platte daken en bij de werkzaamheden kun je onder andere aan het volgende denken: dakpannen leggen, reparaties aan het dak uitvoeren, dakkapellen plaatsen, zonnepanelen plaatsen enzovoort. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de mogelijke werkzaamheden.
Neem contact op

Voor alles wat er mogelijk is kijk je het beste even op de website of neem je contact op met het bedrijf. Dit kun je telefonisch of via de mail doen. Ook vind je een contactformulier op de site dat je kunt invullen en dan nemen zij contact met je op. Afspraken worden gepland op locatie zodat ze meteen een gericht plan voor je kunnen maken.