Veilige schoorsteen

Veilige schoorsteen

Een gaskachel of open haard zorgen voor warmte en gezelligheid in huis maar het stoken dient wel op een verantwoorde en veilige manier plaats te vinden. De kachel zelf hoort niet alleen veilig te zijn maar ook de veiligheid van de schoorsteen dient in acht te worden genomen. De schoorsteen zelf veeg je op zijn tijd of dit laat je doen maar om ervoor te zorgen dat de rook en warmte ook op de juiste manier het huis kunnen verlaten, kun je ook een dubbelwandig rookkanaal aanbrengen in de schoorsteen.


Ga voor een rookkanaal

Een dubbelwandig rookkanaal bestaat zoals de naam al zegt uit twee wanden met daartussen brandvrije en hittebestendige wol. Om nog meer zekerheid te hebben kun je ook nog een brandvrije koker om het rookkanaal maken. Dit is niet bij alle dubbelwandige rookkanalen die verkrijgbaar zijn noodzakelijk. Na de installatie van het kanaal en de eventuele koker is het veiliger om te stoken omdat de rook op de juiste manier het huis kan verlaten maar je ook minder risico loopt op een schoorsteenbrand.
Bestel bij Bouw-Handel

Dubbelwandige rookkanalen en aanverwante producten kun je op veel plekken kopen maar je vindt ze het voordeligst op de site van Bouw-Handel. Zie je de producten elders goedkoper dan geven ze je het verschil terug en krijg je ook nog eens 10% korting op je bestelling. Je kunt bij hen terecht voor diverse bouwonderdelen die je gewoon online kunt bestellen. Ze garanderen een snelle levering en betalen mag ook achteraf.

Reageren is niet mogelijk.