Op zoek naar een bepaalde vorm van raamdecoratie die je interieur een flinke boost geeft? Een rolluik of gordijn dat kleur geeft aan je interieur of je woning net wat meer sfeer geeft? Of ben je juist op zoek naar een gordijn dat pottenkijkers buiten houdt? Wat je beweegredenen nu ook precies mogen zijn, er bestaat een grote kans dat plissé gordijnen precies aan al je eisen voldoen. Deze moderne vorm van raamdecoratie is niet voor niets de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. De kans is dus groot dat je ‘m heus al eens ooit bij iemand hebt zien hangen. Denk je er zelf aan ook om dit type gordijnen aan te schaffen? Dan zit je helemaal goed bij Cirluna.

Waarom plissé gordijnen?

Waarom zou je eigenlijk kiezen voor dit type plisse raamdecoratie? Dat is eenvoudig. Plissé gordijnen worden namelijk zo vaak gekocht omdat ze ontzettend veelzijdig zijn. Er zijn namelijk verschillende constructies waar je uit kunt kiezen waardoor je eigenlijk alle kanten op kunt met deze gordijnen. Zo heb je zelfs de mogelijkheid om de stof boven los te maken waardoor je het gordijn kunt positioneren in het raam waar je wilt. Door middel van een rails worden de gordijnen namelijk opgehangen waardoor ze eenvoudig te verschuiven zijn. De plissé stof die vervolgens in deze rails wordt gehangen heeft z’n naam te danken aan het gelijknamige Franse woord wat geplooid betekent. De geplooide stof maakt het licht dat binnenvalt ontzettend zacht en heeft daarnaast een luxe uitstraling.

Volledig naar jouw wensen vervaardigd

Omdat niet een interieur hetzelfde is, heb je bij Cirluna.nl de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. Zo weet je zeker dat je gordijnen wel bij de rest van je interieur passen. Met ons kleurenpalet dat online beschikbaar is, kun je eenvoudig bepalen welke kleur het beste bij jouw wensen past. Naast de kleur kun je ook het type stof zelf bepalen. Zo kun je kiezen voor lichtdoorlatende of verduisterende plisse gordijnen. De eerste variant wordt meestal gebruikt voor woon- en studeerkamers en de tweede variant doet het uitermate goed in de slaapkamer.