Op zoek naar mooie windschermen terras

We waren op zoek naar windschermen terras want we zitten tussen hoge gebouwen en het zal ons goed doen om windschermen terras te plaatsen. Zo blijven meer mensen op je terras zitten omdat het aangenamer is en blijft. Ik werk nu een half jaartje hier en ik kan het goed vinden met mijn collega’s. Ook krijg ik steeds meer verantwoordelijkheden, wat ik erg fijn vind want zo zijn we altijd op zoen naar verbeteringen op het werkveld. Ik mocht bijvoorbeeld mee zoeken naar mooie windschermen terras en heb dan ook de bestelling geregeld, aanvragen van offertes en ga zo maar door. Zo word je werk toch wat dynamischer, in plaats van alleen maar bediening en dergelijke. Ik wil later denk ik ook een horeca zaak maar ik zat meer te denken aan een eigen kroeg. Mijn ouders gingen ook altijd naar een bepaalde kroeg en dit was heel erg leuk altijd, ik koester er warme herinneringen aan. Wat ik zelf ook echt leuk vind is de gezelligheid die bij een kroeg komt kijken. Ook werk je met heel veel vaste klanten en heb je zo een echte vrienden kring. terras windschermen