Logo-Unilux

Ben je op zoek naar horren zodat er in jouw woning geen insecten meer binnenkomen? Neem dan eens een kijkje op de website van Unilux. Dit bedrijf biedt namelijk rg duurzame horren aan waardoor je ook 5 jaar garantie krijgt op een aankoop.

Dutch design en jarenlange ervaring 

Toen ik samen met mijn vader op het internet op zoek ging naar een bedrijf die horren aanbiedt kregen we zeer veel zoekresultaten. We besloten om eerst een aantal websites te bezoeken en met elkaar  te vergelijken voordat mijn vader over wilde gaan tot een aankoop. Nadat we een tijdje op het internet op zoek waren gegaan en een aantal websites hadden bezocht en met elkaar hadden vergeleken sprak ons de website van Unilux ons beide het meeste aan. Het bedrijf heeft al jarenlange ervaring en biedt duurzame horren aan voor een voordelige prijs. Dit sprak ons beide erg aan waardoor mijn vader besloot om een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen. 

horren

Zeer tevreden over de geplaatste horren 

Mijn vader besloot om een bestelling te plaatsen bij dit bedrijf. De horren werden binnen een week geleverd en geplaatst. Er komen nu via de ramen geen insecten meer binnen waardoor we erg tevreden zijn over de aankoop die mijn vader heeft gedaan.