Nadenken over horeca terras inrichting

 

Sinds enkele maanden ben ik mijn eigen kroeg begonnen, een droom die ik al sinds jaar en dag had. Na jaren ervaring in de horeca werd me duidelijk dat ik er echt mijn eigen ideeën over had en ontwikkelde ik een concept waar het eigenlijk niet mis mee kon gaan, een gat in de markt. Nu nog alleen een startkapitaal opbouwen en dan kunnen we, bedacht ik me. Toch had ik nog onderschat hoeveel er bij komt kijken, van de horeca terras inrichting tot het scholen van het personeel. Gelukkig ben ik met een klein team begonnen en breiden we het nu pas uit nu er meer mensen komen vanwege het lekkere weer. Zo begin april zie je echt dat de terrassen vol komen te zitten en dus was het wel goed dat ik vast had nagedacht over de horeca terras inrichting, die heb ik namelijk gemaximaliseerd. Op deze manier zitten de mensen echt prettig maar kunnen er nog veel meer mensen op het terras, vele malen meer dan voorheen het geval was. En met dat alles heb je echt weer profijt voor je omzet! Het is dus wel zo belangrijk om over de horeca terras inrichting na te denken!

verrijdbare terrasschermen