Ibiza huis huren

Ibiza is natuurlijk een geweldig eiland. Ik vind het daar heerlijk. Als ik zin in een feestje heb, dan kan ik dat overal vinden, maar als ik lekker rustig op het strand wil liggen, kan dat ook! Uiteraard mag ik de overheerlijke maaltijden niet vergeten, want in tal van restaurantjes kan je heerlijk eten op Ibiza!

Huis huren op Ibiza
Onze hele familie gaat graag naar Ibiza. Wij hebben een erg goede klik met elkaar en daarom huren wij vaak een groot huis waar we met z’n allen de vakantie doorbrengen. Dit is erg gezellig en het scheelt ook nog eens in de kosten, omdat we de huurprijs van het huis nu delen.

Ibiza huis huren

Huurhuizen zoeken
In het begin was het wel zoeken naar mooie, geschikte huizen voor onze hele familie, maar inmiddels hebben wij een aantal huizen waar wij graag komen. Tot nu toe is er altijd wel eentje beschikbaar als wij naar Ibiza willen gaan. Laatst was het echt last minute, want we konden hele goedkope vliegtickets boeken en gelukkig was het huis ook nog vrij. Dit hadden we niet verwacht, want we wilden al over twee dagen naar Ibiza gaan. Het was dus erg fijn om te horen dat ons favoriete huis beschikbaar was. Dus we hebben gelijk alles geboekt en het was wederom een heerlijk lang weekend op ons geliefde Ibiza.

Kinderen
Ibiza is niet alleen leuk voor volwassenen of tieners. Ook onze kleinste kinderen vinden het heerlijk om naar Ibiza te gaan, ze spelen graag op het strand of in het zwembad. Binnenkort gaan we weer!