Wanneer je schoonmaker Rotterdam leest denk je natuurlijk meteen aan een bedrijfspand die schoon gemaakt moet worden. Maar niets is minder waar, dit bedrijf komt namelijk ook bij particulieren thuis boenen. Voor een tijd terug was ik erg ziek en kon op dat moment mijn huishouden niet zelf meer doen. Af en toe kon ik op de hulp van mijn ouders rekenen, maar die waren al druk met hun eigen zaken. Daarom leek het mij een goed idee om een bedrijf in te schakelen die mij met mijn huishouden kon helpen. Uiteindelijk is dit De Groene Schoonmaakservice geworden.  

Weer een lekker fris huis

Inmiddels ben ik weer helemaal gezond en kan ik alles weer zelf doen. Maar ik was zo tevreden over de geweldige hulp van De Groene Schoonmaakservice dat ik heb besloten om deze één keer per maand te laten komen. Zo professioneel schoonmaken kan ik zelf niet en wat is beter om hier een vakkundige schoonmaker uit Rotterdam hiervoor in te schakelen. Bovendien gebruiken zij alleen maar ecologische schoonmaakmiddelen, hierdoor vindt het milieu geen hinder en zijn deze middelen niet op dieren getest. Iedereen die wilt genieten van een lekker schoon en fris huis kan ik aanraden om bij dit bedrijf een afspraak te maken voor het schoonmaken van je huis.