Sinds kort hebben wij een infraroodcabine. Dit wordt ook wel een infrarood sauna genoemd maar eigenlijk dekt dat de lading niet zo goed. Het is namelijk een stuk minder warm dan in een traditionele Finse sauna. Daarnaast zijn er nog andere verschillen.

De voordelen van een infraroodcabine

Infraroodcabine De temperatuur in een infraroodcabine ligt tussen de 40 en de 60 graden Celsius. Je blijft niet langer dan 20 minuten per keer in de cabine. De warmte dringt namelijk veel dieper door in je lichaam waardoor het bloed ook sneller gaat circuleren. Deze bloedcirculatie heeft een positief effect op je lichaam. Zo verbetert de conditie van je huid en herstel je sneller van blessures. Bovendien verbrand je tijdens het ontspannen ook nog eens calorieën doordat je lichaam zo hard aan het werk is.

Op maat gemaakt

Infrarood saunaEen infraroodcabine heeft dus vele voordelen. Bij Bodyfit zijn ze gespecialiseerd in wellnessproducten op maat. Ook een infraroodcabine kan dus helemaal op maat gemaakt worden. Je bepaalt zelf de afmetingen zodat het precies past op de plek waar jij hem wilt gebruiken. Of dat nu buiten in de tuin is of binnen op zolder, in de kelder of juist vlakbij je badkamer. Samen met jou wordt ook de indeling van de cabine bepaalt. De banken maar ook de stralers. Wil je korte golf of juist lange golf infrarood? En waar worden ze geplaatst in de cabine? Bodyfit kan je hier natuurlijk in adviseren. Vanuit hun jarenlange ervaring weten zij precies wat voor jouw situatie en op basis van jouw wensen het meest geschikt is.

De cabine wordt vervolgens helemaal op maat gemaakt in de eigen fabriek. Daarna wordt deze bij jou thuis geïnstalleerd door Bodyfit zelf. Zo weet je zeker dat alles goed werkt. Wij zijn erg blij met onze infraroodcabine en gebruiken hem regelmatig. Ben je ook op zoek? Dan raad ik je zeker aan om eens een bezoek te brengen aan de showroom van Bodyfit.