De planten afsluiten in de secret jardin kweektent

 

Vroeger had ik enkele plantjes buiten staan maar het duurt maar eventjes voor de hele buurt erachter is en niet alleen krijg je dan scheve blikken, maar ook duurde het niet lang voordat mijn voorraad verdwenen was. Vele van mijn buren zullen hebben genoten van de planten die ik kweekte en daar was het oorspronkelijk toch echt niet voor bedoeld. Ik ben toen op een gegeven moment maar eens gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om binnen te kweken en dat doe ik nu sinds enkele weken.

 

Van de oogst genieten

 

Ik heb de planten in een secret jardin kweektent staan, waarmee je alles heel handig voor de buitenwereld afsluit. Ik vind dat echt heel prettig, want ik hoef echt de politie niet op mijn dak bijvoorbeeld. Het scheelt ook nog eens dat je de planten er met een tent als dit heel goed mee kunt reguleren en het proces dus enorm kunt vergemakkelijken. Ik ben dan ook zeer tevreden over hoe het gaat en ik ben blij dat de opbrengst binnenkort voor mij alleen is, daar ga ik eens goed van genieten.