Opslagruimte huren Den Bosch

Zit je midden in een verhuizen of ga je toevallig lang op reis? Of heb je wellicht gewoon een tekort aan kastruimte in je huidige huis? Het zijn allemaal redenen om eens te kijken naar de mogelijkheid van het huren van een opslagruimte. We hebben hiervoor gekeken naar wat de meest geschikte partner is voor een opslagruimte huren Den Bosch. Hierbij kwamen we uit bij 1BOX. Een self-storage partner waar je eenvoudig je eigendommen kunt opslaan.

Waarom 1BOX voor Opslagruimte Huren Den Bosch?

We hebben met verschillende reden gekozen voor 1BOX. De eerste hiervan is de bereikbaarheid van 1BOX. Het ligt aan de Larenweg, die eenvoudig te bereiken is vanaf de A59 en de A2. Zo weet je zeker dat je altijd snel bij je opslagruimte kunt zijn. Ook de opzet rondom het pand is erg ruim, zodat je behalve met je auto ook met een grote bus of vrachtwagen je spullen kan afzetten. Een ander groot pluspunt hierbij is dat het ook de mogelijkheid heeft om overdekt te laden en te lossen. Zo weet je zeker dat je niet met je eigendommen door de regen hoeft te wandelen, en dus dat je zeker schadevrij je spullen kunt vervoeren.

Daarnaast zijn het de ruime openingstijden dat 1BOX onze favoriet maakt  voor een opslagruimte huren Den Bosch. Deze vestiging (dat 1 van de vele in Noord-Brabant is!) is open tussen 06:00 en 23:00 zodat je zeker weet dat je altijd eenvoudig je spullen kunt bereiken. 

Als laatst is het ervaren personeel dat er voor zorgt dat 1BOX bij ons op 1 staat. Je krijgt bij aanmelden een eigen contactpersoon aangewezen, zodat je altijd weet bij wie je terecht kunt. Ze zijn daarbij uiterst behulpzaam dus je kunt altijd bij ze terecht.